Προϊόντα – βαθμίδες – ABB inverters

abb-inverters-δικτύου-τιμές, αγορά κόστος, προσφορά, εκπτώσεις, net-metering-φωτοβολταϊκά

abb-inverters-δικτύου-τιμές, αγορά κόστος, προσφορά, εκπτώσεις, net-metering-φωτοβολταϊκά

Ινβέρτερ / inverter δικτύου ΑΒΒ
Οι inverter δικτύου ΑΒΒ εδώ και πολλά χρόνια εργάζεται στον τομέα της παραγωγής και προμήθειας ηλεκτρολογικού εξοπλισμού, με σκοπό την προσφορά προϊόντων και λύσεων ικανών να περιορίσουν τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις των συστημάτων παραγωγής ενέργειας. Σε έναν κόσμο, όπου οι φυσικοί πόροι λιγοστεύουν αλλά οι ανάγκες για ενέργεια διαρκώς αυξάνονται, η έρευνα της ΑΒΒ στοχεύει στην εξέλιξη συστημάτων που μπορούν να παράγουν, να μεταφέρουν και να διανέμουν ακόμα πιο αποδοτικά την ηλεκτρική ενέργεια.

Η ενέργεια που παρέχεται από τον ήλιο, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας με στόχο την κάλυψη ενεργειακών αναγκών από εναλλακτικά συστήματα παραγωγής, φιλικά προς το περιβάλλον. Η μετατροπή της ηλιακής ενέργειας σε ηλεκτρική, μπορεί να γίνει με διάφορους τρόπους. Ο πιο διαδεδομένος από αυτούς, είναι τα συστήματα φωτοβολταϊκών (Φ/Β) όπου, χρησιμοποιώντας κατάλληλα Φ/Β πλαίσια (πάνελ ή modules), συλλέγεται η ηλιακή ακτινοβολία και μετατρέπεται σε συνεχές ρεύμα (DC). Στη συνέχεια, με τη χρήση κατάλληλων μονάδων (αντιστροφείς/inverters), αυτό το συνεχές ρεύμα μετατρέπεται σε εναλλασσόμενο (AC), με σκοπό είτε την αυτόνομη τροφοδοσία μιας ανεξάρτητης εγκατάστασης, είτε την διοχέτευση στο εθνικό σύστημα διανομής και μεταφοράς ηλεκτρικής ενέργειας.
Η ΑΒΒ,Ινβέρτερ / inverter δικτύου παρέχει μεγάλη γκάμα μετατροπέων (inverters) δικτύου που κυμαίνονται από small micro-inverters και τριφασικούς μετατροπείς στοιχειοσειράς έως κεντρικών μετατροπέων ισχύος MW. Η γκάμα των προιόντων συμπληρώνεται από διάφορες λύσεις παρακολούθησης, καθώς και ένα παγκόσμιο δίκτυο υπηρεσιών για να μεγιστοποιήσουν την απόδοση της επένδυσής σας.

Ινβέρτερ / inverter δικτύου ΑΒΒ
ΑΒΒ inverters, ηλιακοί μετατροπείς
Οι ηλιακοί μετατροπείς της ΑΒΒ, με πάνω από 40 χρόνια εμπειρίας καθώς και η εξαγορά της Power One, συνέβαλαν ώστε να γίνει η ΑΒΒ ο παγκόσμιος ηγέτης σε μετατροπείς συχνότητας, και επίσης ένας από τους μεγαλύτερους προμηθευτές των μετατροπέων αιολικής ενέργειας.

23 results

  • Sort by
    ...
ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΟ, ABB PVS-175-TL, τριφασικός, net metering, inverter δικτύου, Επιδότησεις,

ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΟ, ABB PVS-175-TL, τριφασικός, net metering, inverter δικτύου,Επιδότησεις,

ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΟ, Οικϊακά φωτοβολταϊκά, Inverter Δικτύου, ABB PVS-175-TL-SX, τριφασικός, εγκατάσταση net metering, μείωση ρεύαματος, ΔΕΗ, κατάλογοι Επιδότησεις φωτοβολταικών,

Close My Cart
Close Wishlist
Recently Viewed Close
Close
Close
Categories