4 OPzV-250 2V GEL

232.00 
127.00  Χωρίς ΦΠΑ
157.48  Συμπεριλαμβάνει ΦΠΑ

250-280AH/2V 15 χρόνια διάρκεια ζωής κλειστού τύπου GEL 1200 κύκλοι βαθιάς εκφόρτισης

Η τιμή δεν συμπεριλαμβάνει ΦΠΑ + μεταφορικά

Available on backorder

  ... people are viewing this right now
Compare
  Share

4 OPzV-250 2V GEL

4 OPzV-250 2V GEL είναι προηγμένες λύσεις αποθήκευσης ενέργειας που έχουν σχεδιαστεί για να ανταποκρίνονται στις απαιτητικές απαιτήσεις διαφόρων εφαρμογών, συμπεριλαμβανομένων συστημάτων ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, τηλεπικοινωνιών, εφεδρικής ισχύος και βιομηχανικών εφαρμογών. Αυτές οι μπαταρίες αποτελούν μέρος της σειράς OPzV, η οποία είναι γνωστή για την υψηλή απόδοση, την αξιοπιστία και τη μεγάλη διάρκεια ζωής της.

Ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά της μπαταρίας OPzV-250 2V GEL είναι η τεχνολογία Gel Valve Regulated Lead-Acid (VRLA). Σε αντίθεση με τις παραδοσιακές πλημμυρισμένες μπαταρίες μολύβδου-οξέος, αυτές οι μπαταρίες δεν χρειάζονται συντήρηση και δεν απαιτούν προσθήκη νερού καθ’ όλη τη διάρκεια ζωής τους. Ο ηλεκτρολύτης γέλης ακινητοποιείται, εξασφαλίζοντας ομοιόμορφη κατανομή και αποτρέποντας την όξινη στρωματοποίηση. Αυτός ο σχεδιασμός ενισχύει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας και την καθιστά κατάλληλη για εφαρμογές όπου η τακτική συντήρηση δεν είναι πρακτική.

Με ονομαστική τάση 2 βολτ, η μπαταρία OPzV-250 χρησιμοποιείται συχνά σε διαμορφώσεις σειράς για την επίτευξη υψηλότερων τάσεων συστήματος. Αυτό επιτρέπει την ευέλικτη ενσωμάτωση σε διάφορα συστήματα ισχύος, προσαρμόζοντας τις συγκεκριμένες απαιτήσεις τάσης διαφορετικών εφαρμογών. Η χωρητικότητα 250 Ah παρέχει σημαντική αποθήκευση ενέργειας, καθιστώντας την ιδανική τόσο για βραχυπρόθεσμη εφεδρική ισχύ όσο και για μακροπρόθεσμη αποθήκευση ενέργειας σε εγκαταστάσεις εκτός δικτύου ή ανανεώσιμων πηγών ενέργειας.

Η στιβαρή κατασκευή της μπαταρίας OPzV-250 2V GEL εξασφαλίζει ανθεκτικότητα και αξιόπιστη απόδοση σε δύσκολες περιβαλλοντικές συνθήκες. Οι μπαταρίες βρίσκονται σε ένα ανθεκτικό δοχείο και ο ηλεκτρολύτης γέλης ελαχιστοποιεί τον κίνδυνο διαρροής οξέος, καθιστώντας τις κατάλληλες για εγκαταστάσεις σε ευαίσθητες περιοχές ή τοποθεσίες με αυστηρούς περιβαλλοντικούς κανονισμούς.

Αυτές οι μπαταρίες είναι σχεδιασμένες να αντέχουν σε βαθιές εκφορτίσεις, καθιστώντας τις κατάλληλες για εφαρμογές με συχνή ποδηλασία. Οι μπαταρίες OPzV-250 επιδεικνύουν εξαιρετική αποδοχή φόρτισης και χαμηλούς ρυθμούς αυτοεκφόρτισης, εξασφαλίζοντας αποτελεσματική αποθήκευση και παράδοση ενέργειας όταν χρειάζεται. Αυτό τα καθιστά κατάλληλα για χρήση σε υβριδικά συστήματα ισχύος, όπου χρησιμοποιείται συνδυασμός ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και συμβατικής ενέργειας.

Επιπλέον, οι μπαταρίες OPzV-250 2V GEL συμμορφώνονται με τα διεθνή πρότυπα ποιότητας και ασφάλειας, παρέχοντας στους χρήστες εμπιστοσύνη για την απόδοση και τη μακροζωία τους. Οι τακτικές δοκιμές και τα μέτρα ποιοτικού ελέγχου κατά τη διαδικασία κατασκευής συμβάλλουν στη συνολική αξιοπιστία αυτών των μπαταριών.

Συμπερασματικά, οι μπαταρίες OPzV-250 2V GEL προσφέρουν μια αξιόπιστη και αποδοτική λύση αποθήκευσης ενέργειας για ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών. Με την προηγμένη τεχνολογία, την υψηλή χωρητικότητα και τον στιβαρό σχεδιασμό τους, αυτές οι μπαταρίες συμβάλλουν στη σταθερότητα και τη βιωσιμότητα των συστημάτων ισχύος, καθιστώντας τις προτιμώμενη επιλογή για βιομηχανίες και τομείς που απαιτούν αξιόπιστες λύσεις αποθήκευσης ενέργειας.

Weight 1 kg
Brand

Most viewed products

Recently viewed products

  • 4 PzS 460PB 2V Μπαταρία SUNLIGHT βαθιάς εκφόρτισης 106.00 
    99.77  Χωρίς ΦΠΑ
    123.71  Συμπεριλαμβάνει ΦΠΑ

    4PzS 460PB 2V Μπαταρία SUNLIGHT βαθιάς εκφόρτισης. Μπαταρία έλξεως – traction, ανοιχτού τύπου με υγρά, 460Ah (C5), με 2500 κύκλους στο 50% DOD και με εξαιρετική απόδοση σε εφαρμογές που απαιτείται βαθιά εκφόρτιση. Κατάλληλη για ηλεκτρικά ανυψωτικά μηχανήματα – κλαρκ – clark, service σε σκάφη, αυτόνομα φωτοβολταϊκά συστήματα και γενικότερα ηλεκτροκίνητες εφαρμογές. Οι μπαταρίες έλξης της SUNLIGHT βελτιστοποιούν την επιχείρησή σας, καθώς παρέχουν καθημερινά αξιόπιστη ενέργεια στα βιομηχανικά σας ή και επαγγελματικά σας οχήματα.

     

    Τεχνικά Χαρακτηριστικά  

    Ηλεκτρική τάση 2 [V]
    Χωρητικότητα (C5) 460 [ΑΗ]
    Μήκος 198 [mm]
    Πλάτος 83 [mm]
    Ύψος 548 [mm]
    Ύψος με πόλους 575 [mm]
    Βάρος 26.000 [kg]
    Ind ΟΧΙ

    In stock

  • -31%Limited
    2v-battery-res-8-sopzv-1135-ah-gel-sunlight.
    8 SOPZV 1135AH /C120 Μπαταρία κλειστού τύπου Gel 420.00 
    290.00  Χωρίς ΦΠΑ
    359.60  Συμπεριλαμβάνει ΦΠΑ

    Οι μπαταρίες Φωτοβολταϊκών κλειστού τύπου GEL 2V  RES 8 SOPzV 1135Ah/C120  της Ελληνικής εταιρείας Sunlight  είναι μια νέα οικονομική λύση καταλληλη και αποδοτική  για την αποθήκευση ενέργειας σε μεσαία και μεγάλα αυτόνομα φωτοβολταϊκα συστήματα.

    Χωρητικότητα:

    1136Ah / C120

    Διαστάσεις: 198mm x 155mm x 568mm ( Ύψος 595 mm  μαζί με τους πόλους). Βάρος 55,50Kg

    Τιμή χωρίς ΦΠΑ.

    Available on backorder

  • -38%Limited
    Cotek S1500-212/224
    Cotek S1500-212/224 750.00 
    468.00  Χωρίς ΦΠΑ
    580.32  Συμπεριλαμβάνει ΦΠΑ

    1500WATT ( 2000VA)  /12V ή 24V ή 48V καθαρού ημιτόνου

    PURE sinewave ΕΞΟΔΟΣ 220V/50Hz 1500W/PEAK 2000W

    Καθαρή παραγωγή κυμάτων ημιτόνου. (<3% THD)

    “Χαμηλής ισχύος λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας” για τη διατήρηση της ενέργειας.

    Τιμή χωρίς ΦΠΑ

    Available on backorder

  • -29%Limited
    Epsolar Tracer 6415AN MPPT 48V 60A Ρυθμιστής Φόρτισης
    Epsolar Tracer 6415AN MPPT 48V 60A Ρυθμιστής Φόρτισης 350.00 
    247.00  Χωρίς ΦΠΑ
    306.28  Συμπεριλαμβάνει ΦΠΑ

    Epsolar Tracer 6415AN MPPT 48V 60A Ρυθμιστής Φόρτισης

    Η ενσωματωμένη οθόνη που διαθέτουν, σας επιτρέπει να δείτε όλες τις ενδείξεις του συστήματος σας και χάρη στον αλγόριθμο ανίχνευσης του μέγιστου σημείου ισχύος των φωτοβολταϊκών, μεγιστοποιεί την απόδοση του συστήματος σας κατά 30%.

    Available on backorder

  • -20%Limited
    kaco-blueplanet-5.0-tl3-inverter-δικτύου-φωτοβολταϊκά, τιμές, τεχνικά στοιχεία, αγορά, κόστος
    Kaco KA BLUEPLANET 5.0 TL3 inverter δικτύου για φωτοβολταϊκά 1,820.00 
    1,453.06  Χωρίς ΦΠΑ
    1,801.79  Συμπεριλαμβάνει ΦΠΑ

    Kaco KA BLUEPLANET 5.0 inverter δικτύου για φωτοβολταϊκά. Κατάλληλος inverter για net metering, φωτοβολταϊκά σε στέγες, οικιακά και επαγγελματικά φωτοβολταϊκά συστήματα.

    Available on backorder

  • -21%LimitedΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ
    EPSOLAR EPEVER-UP-1500W / 24V M3222 ΥΒΡΙΔΙΚΟ INVERTER/CHARGER UPower series τύπου UPS
    EPSOLAR EPEVER-UP-1500W / 24V M3222 ΥΒΡΙΔΙΚΟ INVERTER/CHARGER UPower series 472.00 
    375.00  Χωρίς ΦΠΑ
    465.00  Συμπεριλαμβάνει ΦΠΑ

    EPSOLAR EPEVER-UP-1500W / 24V M3222 ΥΒΡΙΔΙΚΟ INVERTER/CHARGER UPower series

    Out of stock

  • Cyrix-Li-Charge 12/24V-120A 56.05 
    55.05  Χωρίς ΦΠΑ
    68.26  Συμπεριλαμβάνει ΦΠΑ

    Cyrix-Li-Charge 12/24V-120A

    Ο συνδυαστής μπαταριών Cyrix-Li-Charge 12/24V-120A είναι ένα ενισχυμένο ρελέ που ελέγχεται μέσω μικροεπεξεργαστή και συνδέει αυτόματα τις μπαταρίες

    Available on backorder

  • -23%Limited
    Συσκευή καταγραφής δεδομένων Victron 2 VGR-2 IVI VIC
    Συσκευή καταγραφής δεδομένων Victron 2 VGR-2 IVI VIC 555.00 
    427.00  Χωρίς ΦΠΑ
    529.48  Συμπεριλαμβάνει ΦΠΑ

    Το Global Remote είναι ένα μόντεμ το οποίο αποστέλλει σήματα συναγερμού και προειδοποίησης, καθώς και αναφορές κατάστασης συστήματος στο κινητό σας μέσω μηνυμάτων (SMS). Αποστέλλει επίσης δεδομένα από τα συστήματα παρακολούθησης μπαταριών Victron σε μία ιστοσελίδα μέσω σύνδεσης GPRS.

    Τιμή χωρίς ΦΠΑ

    Available on backorder

  • -20%Limited
    Phoenix 48/375
    Phoenix 48/375 VE.Direct NEMA 5-15R 140.00 
    112.00  Χωρίς ΦΠΑ
    138.88  Συμπεριλαμβάνει ΦΠΑ

    Πλήρως προγραμματιζόμενοι αντιστροφείς της Victron, οι οποίοι αναπτύχθηκαν για επαγγελματικό καθήκον. Η σειρά Phoenix των αντιστροφέων είναι κατάλληλη για το ευρύτερο φάσμα των εφαρμογών. Τα κριτήρια σχεδιασμού ήταν να παράγουν έναν καθαρού ημιτόνου αντιστροφέα με βελτιστοποιημένη αποδοτικότητα, αλλά χωρίς συμβιβασμούς στην απόδοση. Χρησιμοποιόντας υβριδική τεχνολογία HF, το αποτέλεσμα είναι ένα άριστης ποιότητας προιόν με συμπαγείς διαστάσεις, ελαφρύ σε βάρος και ικανό να παρέχει ισχύ, χωρίς προβλήματα, σε οποιοδήποτε φορτίο.

     

    Τιμή χωρίς ΦΠΑ

    Available on backorder

  • -20%Limited
    5,4kwh GOODWE GW LYNX HOME U SERIES Low Voltage Μπαταρία Λιθίου LifePo4 net billing - νετ βιλινγ - νετ μπιλινγ- virtual net metering - virtual net billing
    5,4kwh GOODWE GW LYNX HOME U SERIES Low Voltage Μπαταρία Λιθίου LifePo4 2,370.00 
    1,890.00  Χωρίς ΦΠΑ
    2,343.60  Συμπεριλαμβάνει ΦΠΑ

    5,4kwh GOODWE GW LYNX HOME U SERIES Low Voltage Μπαταρία Λιθίου LifePo4 αποθήκευση net billing virtual net metering – virtual net billing

    Available on backorder

ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΟ, 4 OPzV-250 2V GEL μπαταρίες κλειστού τύπου, Επιδότησεις,

ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΟ, 4 OPzV-250 2V GEL μπαταρίες κλειστού τύπου,Επιδότησεις,

ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΟ, 4 OPzV-250 2V GEL Μπαταρίες μπαταρίες κλειστού τύπου βαθιάς εκφόρτισης και με διάρκεια ζωής στα 15 χρόνια, τιμές, εταιρία Επιδότησεις φωτοβολταικών,

Το καλάθι μου
Wishlist
Recently Viewed
Categories

Select at least 2 products
to compare