Victron BMV-700H Battery Monitor

541.00 
451.73  Χωρίς ΦΠΑ
560.15  Συμπεριλαμβάνει ΦΠΑ

Victron BMV-700H Battery Monitor – επίσημο προϊόν Victron Energy για την παρακολούθηση και τον έλεγχο του αυτόνομου φωτοβολταϊκού σας συστήματος.

Available on backorder

  ... people are viewing this right now
Compare
  Share

Victron BMV-700H Battery Monitor

Το Victron BMV-700H Battery Monitor είναι ένας επιτηρητής μπαταρίας υψηλής τάσης (70 – 350V) της Victron Energy, με ευανάγνωστη οθόνη και shunt ακριβείας. Παρακολουθεί τάση, ρεύμα, καταναλωθείσες αμπερώρες και κατάσταση φόρτισης, δίνοντάς σας ακριβή εικόνα της ενέργειας που απομένει στη μπαταρία σας.

Είναι σχεδιασμένο ειδικά για συστήματα υψηλής τάσης, όπως τα ηλεκτρικά οχήματα και οι ειδικές αυτόνομες εγκαταστάσεις. Η ρύθμιση γίνεται εύκολα μέσω των πλήκτρων της πρόσοψης, ενώ διαθέτει προγραμματιζόμενο ρελέ και θύρα για προαιρετική σύνδεση με σύστημα παρακολούθησης. Με τη δυνατότητα Bluetooth (μέσω dongle VE.Direct) εντάσσεται και στο οικοσύστημα VictronConnect.

Ο ακριβής αλγόριθμος του λαμβάνει υπόψη την απόδοση Peukert και την αποδοτικότητα φόρτισης, ώστε να εμφανίζει αξιόπιστη κατάσταση φόρτισης ακόμη και υπό μεταβαλλόμενο φορτίο. Καταγράφει αναλυτικό ιστορικό (βαθύτερη εκφόρτιση, μέσος αριθμός κύκλων, συναγερμοί) που βοηθά στη συντήρηση και την παράταση της ζωής της μπαταρίας. Η μεγάλη, ευανάγνωστη οθόνη με τον οπίσθιο φωτισμό επιτρέπει άμεση ανάγνωση όλων των τιμών με το πάτημα ενός πλήκτρου.

Χάρη στη θύρα VE.Direct, το BMV-700H συνδέεται εύκολα με μια συσκευή GX της Victron και ανεβάζει τα δεδομένα στην πύλη VRM για απομακρυσμένη παρακολούθηση. Το προγραμματιζόμενο ρελέ μπορεί να ενεργοποιεί ή να απενεργοποιεί φορτία με βάση την κατάσταση φόρτισης, προστατεύοντας τη μπαταρία από βαθιά εκφόρτιση. Η εγκατάσταση είναι απλή, με το shunt να παρεμβάλλεται στον αρνητικό πόλο, ενώ όλες οι παράμετροι ρυθμίζονται εύκολα από το χρήστη.

Ως μέρος του ολοκληρωμένου οικοσυστήματος Victron Energy, συνεργάζεται άψογα με τους ηλιακούς ρυθμιστές MPPT, τα inverter/chargers, τους μετατροπείς Orion και τις υπόλοιπες συσκευές της Victron, δίνοντάς σας μια ενιαία και αξιόπιστη λύση διαχείρισης ενέργειας για το αυτόνομο σύστημά σας.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Τύπος Επιτηρητής μπαταρίας με οθόνη
Εύρος τάσης 70 – 350V DC
Μετρήσεις Τάση, ρεύμα, Ah, SOC
Έξοδος Προγραμματιζόμενο ρελέ, VE.Direct
Κωδικός Victron (SKU) BAM010700100

Συχνές Ερωτήσεις (FAQ)

Για ποια συστήματα προορίζεται;
Για εγκαταστάσεις υψηλής τάσης 70 – 350V, όπως ηλεκτρικά οχήματα και ειδικά αυτόνομα συστήματα.

Μπορώ να το συνδέσω με το κινητό;
Ναι, μέσω ενός VE.Direct Bluetooth dongle και της εφαρμογής VictronConnect.

Υποστηρίζει απομακρυσμένη παρακολούθηση;
Ναι, μέσω σύνδεσης VE.Direct σε συσκευή GX και της δωρεάν πύλης VRM.

Τεχνικό Φυλλάδιο (Datasheet)

Λήψη τεχνικού φυλλαδίου Victron (PDF)

φωτοβολταϊκα αυτόνομα eshops.gr

Most viewed products

Recently viewed products

  • 4 PzS 460PB 2V Μπαταρία SUNLIGHT βαθιάς εκφόρτισης 106.00 
    99.77  Χωρίς ΦΠΑ
    123.71  Συμπεριλαμβάνει ΦΠΑ

    4PzS 460PB 2V Μπαταρία SUNLIGHT βαθιάς εκφόρτισης. Μπαταρία έλξεως – traction, ανοιχτού τύπου με υγρά, 460Ah (C5), με 2500 κύκλους στο 50% DOD και με εξαιρετική απόδοση σε εφαρμογές που απαιτείται βαθιά εκφόρτιση. Κατάλληλη για ηλεκτρικά ανυψωτικά μηχανήματα – κλαρκ – clark, service σε σκάφη, αυτόνομα φωτοβολταϊκά συστήματα και γενικότερα ηλεκτροκίνητες εφαρμογές. Οι μπαταρίες έλξης της SUNLIGHT βελτιστοποιούν την επιχείρησή σας, καθώς παρέχουν καθημερινά αξιόπιστη ενέργεια στα βιομηχανικά σας ή και επαγγελματικά σας οχήματα.

     

    Τεχνικά Χαρακτηριστικά  

    Ηλεκτρική τάση 2 [V]
    Χωρητικότητα (C5) 460 [ΑΗ]
    Μήκος 198 [mm]
    Πλάτος 83 [mm]
    Ύψος 548 [mm]
    Ύψος με πόλους 575 [mm]
    Βάρος 26.000 [kg]
    Ind ΟΧΙ

    Available on backorder

  • -31%Limited
    2v-battery-res-8-sopzv-1135-ah-gel-sunlight.
    8 SOPZV 1135AH /C120 Μπαταρία κλειστού τύπου Gel 420.00 
    290.00  Χωρίς ΦΠΑ
    359.60  Συμπεριλαμβάνει ΦΠΑ

    Οι μπαταρίες Φωτοβολταϊκών κλειστού τύπου GEL 2V  RES 8 SOPzV 1135Ah/C120  της Ελληνικής εταιρείας Sunlight  είναι μια νέα οικονομική λύση καταλληλη και αποδοτική  για την αποθήκευση ενέργειας σε μεσαία και μεγάλα αυτόνομα φωτοβολταϊκα συστήματα.

    Χωρητικότητα:

    1136Ah / C120

    Διαστάσεις: 198mm x 155mm x 568mm ( Ύψος 595 mm  μαζί με τους πόλους). Βάρος 55,50Kg

    Τιμή χωρίς ΦΠΑ.

    Available on backorder

  • -38%Limited
    Cotek S1500-212/224
    Cotek S1500-212/224 750.00 
    468.00  Χωρίς ΦΠΑ
    580.32  Συμπεριλαμβάνει ΦΠΑ

    1500WATT ( 2000VA)  /12V ή 24V ή 48V καθαρού ημιτόνου

    PURE sinewave ΕΞΟΔΟΣ 220V/50Hz 1500W/PEAK 2000W

    Καθαρή παραγωγή κυμάτων ημιτόνου. (<3% THD)

    “Χαμηλής ισχύος λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας” για τη διατήρηση της ενέργειας.

    Τιμή χωρίς ΦΠΑ

    Available on backorder

  • -29%Limited
    Epsolar Tracer 6415AN MPPT 48V 60A Ρυθμιστής Φόρτισης
    Epsolar Tracer 6415AN MPPT 48V 60A Ρυθμιστής Φόρτισης 350.00 
    247.00  Χωρίς ΦΠΑ
    306.28  Συμπεριλαμβάνει ΦΠΑ

    Epsolar Tracer 6415AN MPPT 48V 60A Ρυθμιστής Φόρτισης

    Η ενσωματωμένη οθόνη που διαθέτουν, σας επιτρέπει να δείτε όλες τις ενδείξεις του συστήματος σας και χάρη στον αλγόριθμο ανίχνευσης του μέγιστου σημείου ισχύος των φωτοβολταϊκών, μεγιστοποιεί την απόδοση του συστήματος σας κατά 30%.

    Available on backorder

  • -20%Limited
    kaco-blueplanet-5.0-tl3-inverter-δικτύου-φωτοβολταϊκά, τιμές, τεχνικά στοιχεία, αγορά, κόστος
    Kaco KA BLUEPLANET 5.0 TL3 inverter δικτύου για φωτοβολταϊκά 1,820.00 
    1,453.06  Χωρίς ΦΠΑ
    1,801.79  Συμπεριλαμβάνει ΦΠΑ

    Kaco KA BLUEPLANET 5.0 inverter δικτύου για φωτοβολταϊκά. Κατάλληλος inverter για net metering, φωτοβολταϊκά σε στέγες, οικιακά και επαγγελματικά φωτοβολταϊκά συστήματα.

    Available on backorder

  • -21%Limited
    EPSOLAR EPEVER-UP-1500W / 24V M3222 ΥΒΡΙΔΙΚΟ INVERTER/CHARGER UPower series τύπου UPS
    EPSOLAR EPEVER-UP-1500W / 24V M3222 ΥΒΡΙΔΙΚΟ INVERTER/CHARGER UPower series 472.00 
    375.00  Χωρίς ΦΠΑ
    465.00  Συμπεριλαμβάνει ΦΠΑ

    EPSOLAR EPEVER-UP-1500W / 24V M3222 ΥΒΡΙΔΙΚΟ INVERTER/CHARGER UPower series

    Available on backorder

  • Cyrix-Li-Charge 12/24V-120A 56.05 
    55.05  Χωρίς ΦΠΑ
    68.26  Συμπεριλαμβάνει ΦΠΑ

    Cyrix-Li-Charge 12/24V-120A

    Ο συνδυαστής μπαταριών Cyrix-Li-Charge 12/24V-120A είναι ένα ενισχυμένο ρελέ που ελέγχεται μέσω μικροεπεξεργαστή και συνδέει αυτόματα τις μπαταρίες

    Available on backorder

  • -23%Limited
    Συσκευή καταγραφής δεδομένων Victron 2 VGR-2 IVI VIC
    Συσκευή καταγραφής δεδομένων Victron 2 VGR-2 IVI VIC 555.00 
    427.00  Χωρίς ΦΠΑ
    529.48  Συμπεριλαμβάνει ΦΠΑ

    Το Global Remote είναι ένα μόντεμ το οποίο αποστέλλει σήματα συναγερμού και προειδοποίησης, καθώς και αναφορές κατάστασης συστήματος στο κινητό σας μέσω μηνυμάτων (SMS). Αποστέλλει επίσης δεδομένα από τα συστήματα παρακολούθησης μπαταριών Victron σε μία ιστοσελίδα μέσω σύνδεσης GPRS.

    Τιμή χωρίς ΦΠΑ

    Available on backorder

  • -29%Limited
    Phoenix 48/375
    Phoenix 48/375 VE.Direct NEMA 5-15R 140.00 
    100.00  Χωρίς ΦΠΑ
    124.00  Συμπεριλαμβάνει ΦΠΑ

    Πλήρως προγραμματιζόμενοι αντιστροφείς της Victron, οι οποίοι αναπτύχθηκαν για επαγγελματικό καθήκον. Η σειρά Phoenix των αντιστροφέων είναι κατάλληλη για το ευρύτερο φάσμα των εφαρμογών. Τα κριτήρια σχεδιασμού ήταν να παράγουν έναν καθαρού ημιτόνου αντιστροφέα με βελτιστοποιημένη αποδοτικότητα, αλλά χωρίς συμβιβασμούς στην απόδοση. Χρησιμοποιόντας υβριδική τεχνολογία HF, το αποτέλεσμα είναι ένα άριστης ποιότητας προιόν με συμπαγείς διαστάσεις, ελαφρύ σε βάρος και ικανό να παρέχει ισχύ, χωρίς προβλήματα, σε οποιοδήποτε φορτίο.

     

    Τιμή χωρίς ΦΠΑ

    Available on backorder

  • -20%Limited
    5,4kwh GOODWE GW LYNX HOME U SERIES Low Voltage Μπαταρία Λιθίου LifePo4 net billing - νετ βιλινγ - νετ μπιλινγ- virtual net metering - virtual net billing
    5,4kwh GOODWE GW LYNX HOME U SERIES Low Voltage Μπαταρία Λιθίου LifePo4 2,370.00 
    1,890.00  Χωρίς ΦΠΑ
    2,343.60  Συμπεριλαμβάνει ΦΠΑ

    5,4kwh GOODWE GW LYNX HOME U SERIES Low Voltage Μπαταρία Λιθίου LifePo4 αποθήκευση net billing virtual net metering – virtual net billing

    Available on backorder

ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΟ, , Επιδότησεις,

ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΟ, ,Επιδότησεις,

ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΟ, Επιδότησεις φωτοβολταικών,

Το καλάθι μου
Wishlist
Recently Viewed
Categories

Select at least 2 products
to compare