μετατροπείς, FoxEss, φωτοβολταϊκά, νέα τεχνολογία

Η FoxEss παρουσιάζει συμπαγείς μονοφασικούς μετατροπείς για Φ/Β κατοικιών

Η FoxEss παρουσιάζει συμπαγείς μονοφασικούς μετατροπείς για Φ/Β κατοικιών

μετατροπείς, FoxEss, φωτοβολταϊκά, νέα τεχνολογία

μετατροπείς, FoxEss, φωτοβολταϊκά, νέα τεχνολογία

Η FoxEss κυκλοφόρησε νέους μετατροπείς με ονομαστική ισχύ που κυμαίνεται από 0,7 kW έως 3,3 kW, μέγιστη βαθμολογία απόδοσης 97,4% και μέγιστη ευρωπαϊκή απόδοση 96,8%. Οι διαστάσεις τους είναι 290 mm x 220 mm x 116 mm και ζυγίζουν 5,4 κιλά.

Η FoxEss αποκάλυψε τη νέα της σειρά S-G2 μετατροπέων grid-connected για οικιακές εφαρμογές.

Ο κινέζικος κατασκευαστής μετατροπέων είπε ότι οι μετατροπείς 3,3 kW μπορεί να είναι οι «μικρότεροι» στον κόσμο.

«Λόγω των εξαιρετικών σχεδιαστικών διαστάσεων, ο μετατροπέας είναι εξαιρετικά ελαφρύς. Το καθαρό βάρος ολόκληρου του μηχανήματος είναι μόνο 5,4 κιλά, το οποίο είναι ελαφρύτερο από την πλειονότητα των μετατροπέων στην αγορά», δήλωσε εκπρόσωπος της εταιρείας. “Μπορεί εύκολα να το χειριστείτε με το ένα χέρι, γεγονός που το καθιστά βολικό στη μεταφορά και την εγκατάσταση.”

Η εταιρεία προσφέρει επτά εκδόσεις συσκευών χωρίς μετασχηματιστή, με ονομαστική ισχύ που κυμαίνεται από 0,7 kW έως 3,3 kW. Οι βαθμολογίες αποδοτικότητάς τους κυμαίνονται από 97,2% έως 97,4%, με ευρωπαϊκούς βαθμούς απόδοσης 96,5% έως 96,8%.

Η μέγιστη τάση εισόδου είναι 500 V και το εύρος τάσης MPPT είναι μεταξύ 50 V και 480 V. Οι μετατροπείς διαθέτουν επίσης προστασία IP65 και διαθέτουν συστήματα ψύξης που βασίζονται σε φυσική μεταφορά.

«Ο μετατροπέας διαθέτει υψηλή ενεργειακή πυκνότητα, υψηλό ρεύμα εισόδου, χαμηλή τάση εκκίνησης και μεγάλο εύρος τάσης που τον καθιστούν το ιδανικό ταίρι για τις φωτοβολταϊκές μονάδες της αγοράς. Ο μετατροπέας S-G2 έχει ένα ευρύ φάσμα ρυθμίσεων χρήσης, καθιστώντας τον κατάλληλο για μια ποικιλία μικρότερων οικιακών έργων», είπε ο εκπρόσωπος.

Οι μετατροπείς προσφέρουν τάση εκκίνησης 60 V, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες εξασφαλίζει μεγαλύτερους χρόνους εργασίας και βέλτιστη χρήση των φωτοβολταϊκών.

Η Εταιρεία

Η Fox είναι παγκόσμιος ηγέτης στην ανάπτυξη μετατροπέων και αποθήκευσης ενέργειας. Σχεδιασμένα από μερικούς από τους κορυφαίους ειδικούς σε μετατροπείς και μπαταρίες στον κόσμο, τα προϊόντα ανοίγουν νέους δρόμους. Προσφέροντας στους πελάτες τις πιο προηγμένες δυνατότητες προϊόντος που είναι διαθέσιμες αυτήν τη στιγμή, σε συνδυασμό με ασυναγώνιστη απόδοση και αξιοπιστία.

 

Τα ηλιακά πάνελ IBC ενδέχεται να απομακρύνουν από την αγορά τα TOPCon έως το 2028
Η Simpliphi παρουσιάζει μπαταρία για Φ/Β στέγης

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΟ, μετατροπείς, FoxEss, φωτοβολταϊκά, νέα τεχνολογία, Επιδότησεις,

ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΟ, μετατροπείς, FoxEss, φωτοβολταϊκά, νέα τεχνολογία,Επιδότησεις,

ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΟ, Η FoxEss κυκλοφόρησε νέους μετατροπείς με ονομαστική ισχύ που κυμαίνεται από 0,7 kW έως 3,3 kW και μέγιστη απόδοση 97,4%. Επιδότησεις φωτοβολταικών,

Close My Cart
Close Wishlist
Recently Viewed Close
Close
Close
Categories